Димитър Калайджиев от “Фермата 5” издаде втора книга и се… ожени – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Искам всеки един човек в България да е поне толкова богат (финансово!), колкото аз, когато написах тази книга.” – така колоритния участник впети сезон на реалити формата на БТВ “Фермата” мотивира решението си да издаде втора книга, в която разкрива тайните на сделките с недвижими имоти.  Наръчникът се появява като естествено продължение на поредицата успешни практически семинари, които Калайджиев провежда, посетени от над 200 човека.

Първата му книга “Прави сделки като луд” е единствената в България, посветена на брокерството и специфичния бизнес с недвижими имоти, чийто тираж вече е изчерпан. Втората му книга “Забогатявай с 8333 лева на час” вече е факт. Книгата се радва на огромен на интереси за по-малко от месец половината тираж е продаден. Огромният брой продадени книги не е случаен. Както написа и главният редактор на книгата – Васил Койнарев: “Изключително малко са специализираните финансови книги на българския пазар, които наистина придават стойност и са от помощ, особено пък тези, писани от български автори. “Забогатявай с 8333 лева на час!” на Димитър Калайджиев е бестселър, който на разбираем език ще ви преведе през сложния път на пазарните и икономическите игри, за да получите своята финансова независимост чрез инвестициите в имоти.Дали да купувате, или да продавате, да отдавате под наем или да инвестирате парите си, все въпроси, чиито отговори може да ви направят много богати. Димитър Калайджиев е събрал цялостната си практика и огромен опит от последните години в една книга, в която ще откриете много важна и полезна информация за имотния пазар у нас. Не пропускайте съветите на специалиста, чието име е еталон в бизнеса с имоти в България. “Забогатявай с 8333 лева на час!” е вашият билет към един по-заможен и финансово стабилен живот.”


Калайджиев става популярен с участието си в пети сезон на рейтинговото предаване “Фермата”, излъчвано по БТВ. Освен с отдадената си игра и логика, с които преминава през формата, той предизвиква бурни реакции  у зрителите  с флирта с друга участничка в реалитито – Красимира. Впоследствие тя написва емоционално писмо до бащата на детето си, в което признава, че не е щастлива и ще търси промяна. Въпреки очакванията на публиката, че това е поредната телевизионна афера, която няма да продължи в истинския живот, пет години по-късно, Митко и Краси не само споделят щастието налюбовта, а пред броени дни вдигнаха  сватба. Семейство Калайджиеви разкриха, че очакват син през лятото.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар