Димитър Манолов

Димитър Манолов: Денков да заповяда на протеста и да даде предложенията си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Николай Денков да заповяда на протеста и да даде предложенията си. Това каза президентът на КТ „Подкрепа“ инж. Димитър Манолов на протеста на миньорите и енергетиците на автомагистрала „Тракия“, съобщава БТА. „Така искат колегите и аз също мисля, че така е по-добре“, коментира той.

„Днес, когато се чух с министър-председателя, на когото трябваше да съобщя новината, че протестиращите не проявяват интерес да се видят с него, той каза, че имал да направи интересни предложения. Казах му това, което бях чул от колеги – който има предложения, да дойде да ги направи тук“, посочи Манолов. „Ако някой отиде на срещата днес, това би било ритуално самоубийство при положение, че едната половина няма да бъде там. Не ми се вярва някой да направи такова нещо“, допълни той.

По думите му изглежда, че преговорите в София са приключили. „Ние отидохме там 10 хиляди човека, за да чуем техните предложения, и те ни излъгаха“, каза президентът на КТ „Подкрепа“ и допълни, че ако някой политик иска да предложи нещо, да бъде любезен да дойде на протеста. „Никой от нас не знае дали са изпратили нещо в Брюксел. Ако са изпратили, може да ни се разиграва някакъв политически театър, в който ние да сме храстчето в ъгъла на сцената“, заяви Манолов.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар