Димитър Маринов участва в новото промо видео за iPhone 13 Pro

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българският актьор Димитър Маринов участва в новото промо видео на Apple за смартфоните iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. Клипът, който Apple качи в YouTube канала си на 17 септември, дава централно място на Маринов в секцията, в която се представят новите възможности на камерата. 

Видеото е около 7 минути и половина и в него Apple разказва подробности за най-важните екстри в новите си топмодели iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. 

В частта, в която се говори за камерата и по-конкретно за новия режим за видеозапис Cinematic и за подобрените способности при ниска осветеност, влиза българският актьор. Той се появява от 1:31 минута до 3:37 минута. 

iPhone 13 Pro

Припомням ви, че Димитър Маринов е първият актьор с български произход, който е стъпвал на сцената на Оскарите. Това се случва през 2019 г. с филма „Зелената книга“, който печели Оскар за най-добър филм. Маринов участва в него. 

Според Павлина Величкова, която е мениджър на актьора в България, това е само първото от поредица видеа за iPhone 13 с участието на Димитър Маринов. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар