Димитър Стоянов: Аз подадох сигнала на 112 и ми казаха, че нямат екипи – Общество – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Димитър Стоянов: Аз подадох сигнала на 112 и ми казаха, че нямат екипи

Стоп кадър: Евроком

Имах два избора – или да вляза и да го ритам, докато шава, или да туширам конфликта, защото очевидно той не разбира от дума. Реших, че е по-добре да го респектирам.

Това разказа журналистът Димитър Стоянов, който бе нападнат от служител на НАП в столичния квартал “Хаджи Димитър” и за да се защити, извади пистолет.

“Прецених, че е по-опасно сбиване, защото, ако му нанеса средна или тежка телесна повреда, сега щях да бъда обвиняем за убийство, а там е 3-5 години по НК. В този момент прецених, че искам да туширам този конфликт”, обясни той защо е извадил законно притежавания си пистолет.

И разказа какво и как се е случило, след като днес bTV публикува целия запис без звук. И вече е очевидно, че Димитър Стоянов е бил нападнат.

“Слизам от колата, отивам до ветеринарната аптека, точно в този момент лице, което е до магазина за алкохол, на 15 м от мен, започва да ме заплашва и псува. Колата ми е на аварийни и не пречи. Този човек агресира против мен, беше много пиян и според мен в тежка наркоза. Той първи ме удари в гърдите и аз го бутнах. Продължава да ме псува и обижда и че ще ме убие. Изпуснах си нервите, имаше много заплахи. Всеки път, когато се опитах си тръгна, той ми пречи и посяга да ме удари. Той ми нанесе 4-5 удара, а аз само един десен прав, успях да го спра в крак и аз го спирам с крак”, разказа Димитър Стоянов в интервю пред БНР. 

И призна: 

“Аз не разбрах, че е служител на НАП. Отидох да се освидетелствам в “Пирогов” и да подам жалба в 5-о РПУ и там ме задържаха. Аз съм този, който подаде сигнала на 112 и отказаха да дойдат на място. Бързах за тв участие и като казаха, че нямат екип, потеглих”. 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар