Димитър Стоянов: Ден преди изслушването на Биволъ в ЕП “испанският зет” пусна жалба срещу мен

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ден преди изслушването на Биволъ в ЕП срещу мен е внесена в МВР жалба от младоженеца и “испански зет” – Йордан Христов. Този човек сякаш наистина страда от раздвоение на личността. Ту ни нападаше и обиждаше, ту ни канеше на кафе и се шегуваше с нас. После пак ни атакуваше физически.

 

След часове разговори с него, аз лично така и не разбрах какъв е произходът на онези 2.3 милиона евро, които офшорка, представлявана от Христов, е “инвестирала” в онзи злополучен магазин в Барселона, управляван от Борислава Йовчева (вече Христова).

Тази жалба е класически пример на опит за упражняване на цензура от страна на олигарх над медия.

P.S. Щом се обичат младите, нека се вземат. И няма значение колко точно са млади и дали изобщо се познават. И все тази, ако градят с този брак алиби на високопоставен, корумпиран политик. Който пък може от своя страна да се окаже баща на детето на младоженката. Без значение е, че вероятно всички те са участници в схема за пране на пари…

Това съобщи журналистът на Биволъ Димитър Стоянов с пост във Фейсбук. Припомняме, че преди дни той бе ограбен, като сред задигантите от раницата му вещи е и флашка, съдържаща информация за Барселонагейт и Йордан Христов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар