Димитър Стоянов: Докато истината си върже обувките, лъжата обикаля една временна комисия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Да се казва нахлуване, е некоректно.Няма как да има нахлуване, когато има решение на съд, след като сградата не е с имунитет и е имало разговор с главния секретар на президентството Димитър Стоянов” заяви Гешев

Последно – поканил ли съм ги или съм разговарял с тях или канил съм ги разговаряйки с тях? Разговарял ли съм с наблюдаващия прокурор на задния вход? Представителите на Бюрото по защита не са били въоръжени или не са били тежко въоръжени? А кого и от кого защитаваха представителите на Бюрото на Гешев и представителите на МВР при условие, че се намираха в сграда с ограничен достъп?

Отговорите са прости: никой не е канил никого, не съм разговарял с наблюдаващия прокурор на задния вход, представителите на Бюрото бяха въоръжени и с огнестрелно оръжие. Предполагам, че наблюдаващите прокурори са се чувствали застрашени или най-малко некомфортно от служителите на Администрацията на президента и за това е трябвало да бъдат охранявани от представители на Бюрото на Гешев. Ще си позволя и да перифразирам Марк Твен – Докато истината си върже обувките, лъжата обикали една временна парламентарна комисия.

 

Димитър Стоянов, Facebook

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар