Димитър Стоянов: Имаме сведения, че прокуратурата предлага на служители да свидетелстват срещу Рашков

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Българските служби отказват да разследват взривове на руски шпиони, отказват да разследват корупция. Единственото решение е кликата на Гешев да си ходи”.

Това каза журналистът от Bird.bg Димитър Стоянов в предаването “Денят с Веселин Дремджиев” по TV+.

“Гешев не е разпознаван от тях (б.р. САЩ) като човек на когото може да се има доверие”, смята Стоянов.

“Ако трябва да изчерпим дейността на прокуратурата с една дума, тя ще бъде “избирателна”, каза още журналистът.

 

 

“Имаме сведения, че прокуратурата предлага на служители, които са били разпитвани за разследването на незаконните подслушвания, да свидетелстват срещу комисията, извършващо проверката и срещу Рашков в качеството на защитени анонимни свидетели”, разкри той.

“Защо прокурорът Кънев не разследва полицая хванат с белязани пари, който е бил любимец на бившия вътрешен министър Младен Маринов”, пита Стоянов. “Същият прокурор Кънев внася искане пред съдия за обиск на служители, които току-виж разкрили незаконно подслушване”, каза още той.

“Прокуратурата се опитва да фабрикува обвинения срещу онези, които искат да променят дневния ред на обществото и да изкарат България от корупционното блато”, категоричен беше Димитър Стоянов.

“Хората от ГЕРБ, които се опитваха да заклеймяват президента Радев и неговата администрация като проводник на руска заплаха, сега са в кръга на санкционираните по закона “Магнитски”. Това е много звучен шамар”, смята журналистът.

Целия разговор можете да видите във видеото:

 

България

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар