Дисплеят на iPhone 14 Pro може да изглежда по-различно от очакваното

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слуховете до момента сочеха, че тази година Apple ще замени ноча на iPhone 14 Pro и 14 Pro Max с два изрязани отвора, в които ще се помещават камерата и компонентите на сканиращата лица технология Face ID. Визуално обаче, те може и да не изглеждат както си ги представяхме (два отделни овални отвора), тъй като се твърди, че компанията ще ги обедини софтуерно в един цял овален отпечатък, пише 9to5mac.com.

Това няма да е някаква хардуерна промяна, просто при използване на телефона, разстоянието между двата отвора няма да е видимо, а с тъмни пиксели. В тази зона ще се помещават индикаторите за микрофон и камера, които светят в оранжево и зелено при използването им от някое приложение.Ще има и друга софтуерна промяна – потребителите ще могат да докосват индикаторите, за да получат повече информация за това, кое приложение ги изполва – така, както сега тя се визуализира в контролния панел.


Всичко това означава, че ночът на iPhone 14 Pro ще продължи да съществува, но ще бъде заменен от овален отвор. Компанията продължава да работи по намаляване на размера му, след iPhone 13, но не е ясно кога той напълно ще изчезне.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар