Диспут между кандидатите за президент, може ли да промени мнението ви за тях?

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо денят започва така?

Ново международно журналистическо разследване твърди: световни лидери и политици са укрили милиони в офшорки. Сред тях има и двама българи, но имената им не се споменават.

„Pandora papers“ e основано на почти 12 милиона документа и е направено от Международният консорциум на разследващите журналисти. Според него множество държавни ръководители, в това число чешкият премиер, кралят на Йордания и президентите на Кения и Еквадор, са укривали авоари в офшорни компании, за да избегнат плащането на данъци.

Последен срок за регистрация на инициативните комитети, които ще издигнат кандидати за президентския вот. Очаква се да се регистрират инициативните комитети, чрез които ще бъдат издигнати кандидатурите за президент на проф. Анастас Герджиков и на Лозан Панов.

А ние ви питаме: Диспут между кандидатите за президент, може ли да промени мнението ви за тях? Можете да ни пишете по темата на [email protected]

 

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Точно седмица след като Румен Радев се отправи към втория си мандат като единствен сериозен играч за „Дондуков“ 2, топ тройката за президентския пост е ясна. И за първи път в най-новата ни история всички основни претенденти са издигнати само от инициативни комитети. Зад формално непартийните Румен Радев, Анастас Герджиков и Лозан Панов обаче се очертава най-интересната и най-ожесточената битка между партиите в тази така богата на избори година, пише „24 часа“.

Ето защо ви питаме:

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.


Снимка: Dir.bg

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар