Дланите издават: Как гледате на любовта?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Погледнете дланите си и по-специално линиите на любовта. Тяхното разположение една до друга ще ви даде по-ясна представа по какъв начин гледате на любовта.

Дланите издават: Как гледате на любовта?
 © iStock

Хиромантията е древна практика, като нейното изучаване дава способ да се предскаже бъдещето чрез изследване на дланта на ръката. Хиромантията се практикува още от хилядолетия – тя се свързва с корените на ведическата астрология. Днес тази практика е широко известна и популярна по целия свят.Има редица специфични линии на дланта, всяка със своите уникални връзки и значения.


Поставете дланите на ръцете си една до друга и вижте как линиите на любовта се подреждат, а след това прочетете какво означава това за вашата нагласа към любовта:

Добави описание

Линията на лявата ръка е по-висока от линията на дясната ръка

Ако това е подредбата при вас, вероятно сте от хората, които са до известна степен скептични към любовта. Може би не вярвате, че любовта  е необходим фактор в живота ви, за да се чувствате щастливи. Вие сте от хората, които могат да бъдат удовлетворени и когато са без партньор, самотата не ви плаши в никакъв случай. Поради тази причина сте готови да изчакате колкото време е необходимо, за да намерите правилния човек. Предпочитате този подход вместо да се впускате във връзка, само за да не бъдете сами твърд дълго време.

Любовните линии на двете ръце са на едно ниво

Вие сте от хората, които приемат любовта много сериозно и предпочитате да бъдете в сериозни и дълги връзки. Не се страхувате от времето, отдадеността и енергията, които се изискват от вас, за да поддържате едни успешни любовни отношения. Готови сте да се борите за човек, ако изпитвате силни чувства към него. Не забравяйте обаче да преценявате рационално дали усилията и желанието е еднакво и от двете страни, защото сте склонни да правите повече жертви в името на връзката.

ТЕСТ: Каква е представата ви за семейно щастие?

Любовната линия на лявата ръка е по-ниска от линията на дясната ръка

Вие сте от хората, които могат да бъдат определени като стари души. По-мъдри от годините си, вие имате уникална визия за живота. Вие страните от тенденциите на настоящето съвременно общество, предпочитайки да живеете според социалните правила от миналото – където уважението и кавалерството са основополагащи. Вие сте много интуитивни. Обикновено сте привлечени от по-възрастни партньори и приятели,  защото търсите зрелостта, която да отговаря на вашата собствена.

Вижте също: ТЕСТ: Родени ли сте с късмет?

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар