Дмитрий Медведев за Киевския режим: Както знаете с терористи преговори не се водят. Терористите трябва да се унищоват

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 1 юни Дмитрий Медведев направи работно пътуване във Волгоградска област. Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация разказа за успехите на военно-промишления комплекс.

 

Първият заместник-председател на Военно-промишлената комисия Дмитрий Медведев и губернаторът Андрей Бочаров посетиха военния полигон Прудбой.

По време на разговор с военнослужещи Дмитрий Медведев каза, че тази година са успели да постигнат ниво на производство на военна техника, което преди е „изглеждало фантастично“.

През 2023 г. в Русия са произведени над 600 танка. Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация призна, че самият той не е очаквал толкова бързо производство на военна техника.

Освен това Дмитрий Медведев проведе среща във Волгоград. На срещата той каза, че през първите 5 месеца на 2023 г. повече от 134 000 души са постъпили в редиците на въоръжените сили на РФ. Видеозаписи от пътуването до Волгоградска област се появиха на официалната страница на Дмитрий Медведев в социалната мрежа.

Разбира се, Дмитрий Медведев не остави без коментар и последните терористически действия предприети от Киевския режим срещу Русия, отбелязвайки, че с терористи не се водят преговори.

Както знаете, в каквато и да е война с терористите никога не се водят преговори. Терористите се унищожават. И това, че нашият противник се държи като терорист характеризира Киевския режим по определен начин. И онези, които стоят зад него, които станаха на пътя на войната с нас.
И на терористическите атентати трябва да отговаряме максимално жестоко.

Ето тази контратерористическа борба, в това се превърна и смисълът на специалната военна операция.
Защото се сражаваме с терористи, които убиват нашите хора. Отговорът е ясно какъв ще бъде.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар