Днес са били при тях. Утре може и да са у вас! Бдете!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Е, как може така! Целият народ се майтапи и възмущава на момчетата от ГДБОП, че се натресли в чужда къща и арестували не когото трябва. Ми случват се таквиз неща. Толкова си могат! Май някой при обучението е трябвало да им обясни да не се доверяват при акции на Чичко Гугъл, ама явно това е капацитетът….

 

От друга страна, не им е за първи път. Кое не разбраха да си проверяват адресите? Но пък сигурно им се струва много свежо да влетят при невинно семейство с бебе и да крещят и им изкарат акъла. Така да се каже, да поддържат форма, а и народонаселението да не се отпуска, като си мисли, че е невинно! Всеки трябва да чувства специалното внимание на службите. Че инак гледайте какъв хаос става, имат свободно време и плюят любимият ни премиерин!!! Така де!

Целта е вместо да се занимава с глупости, населението да си приготвя чисто бельо и четки за зъби и сутрин да става рано и на земята с ръце над главата да чака момчетата от слжбите. Дори литър кафе не освежава така денят, като адреналинът сутрин при разбита врата и момчета с черни качулки в кухнята преди изгрев слънце!

Днес са били при тях. Утре може и да са у вас! Бдете!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар