Днес стана ясно, че на свой предизборен митинг Рошавия заявил: „Убийството на иранския генерал Солеймани е американска справедливост! Той е терорист!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес стана ясно, че на свой предизборен митинг Рошавия заявил: „Убийството на иранския генерал Солеймани е американска справедливост! Той е терорист!”

Така е установено и не се променя: американският президент може да говори каквито си иска глупости и да сипе каквито си иска обвинения, да лепи каквито му паднат етикети. На него не му се търси отговорност.

Ха, да видим сега кой е терорист – убийците янки или генералът ,който отива поканен в Багдад ? Солеймани не само че не е терорист, но е един от най-ярките преследвачи на терористите от Ал Кайда и Ислямска държава. А те бяха рожби на…САЩ! Вижте наглостта на Тръмп – гордостта на Б.Б.: искаме 50 на сто от вашия петрол, иначе ще те убием, казал Рошавия на иракския премиер! И веднага спретват познатите майдани. Който не им играе по гайдата – свалят го или го убиват. Това много добре се знае и от Нашия. САЩ като бандити нападнаха една суверенна държава – Ирак, без решение на ООН, като излъгаха света, че там има оръжие за масово поразяване. Не намериха дори един пакет.

Съсипаха една стабилна и добре уредена държава, избиха стотици хиляди цивилни, окрадоха петрола. И пак искат още! Да сте виждали по-голяма наглост? Някой да е потърсил сметка на онзи шут-президент Буш? Или пък на Тони Блеър? Та ни вкараха и нас в кървавата касапница. Това ни е печалбата от натовското ни участие. Американска справедливост е да си наколене пред Белия дом. Ако не паднеш – ще ти падне главата.

Само в Южна Америка тези велики миротворци са направили над 15 преврата. Тези гълъби на мира имат 800 бази в света с над един милион военни, за да могат да скубят от всички точки на планетата. Не, това не е скубене и ограбване – това е американска справедливост.

Стефан Северин

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар