Добре дошли в територията на абсурда, където човешкия живот струва 10 лева

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Доста заводи и цехове затвориха врати. Не говоря за големите производства на България като “Видахим”, “Кремиковци”, “Ален мак”, стотици затворени заводи. Говоря последната година!

Защото когато Баце открива днес разширение на цех на стар завод и нова поточна линия на друг /дали до петък ще стигне и до откриване на нова тоалетна към разширение на цех за прави лопати!?/, да вземе да каже, колко завода пък ЗАТВОРИХА заради калпавото му управление:

2019 г. близо 1400 работници ще бъдат освободени от трите завода на “АЛС България” ООД – българското подразделения на компанията, производител на части за автомобили.

„Сьонмез интернешенъл” – шивашко предприятие, продава фабриката си в Джебел и напуска България. Решението е на собственика Мустафа Сюлейман, който живее в Лондон. Няколкостотин шивачки остават без работа. Oколо 100 poботници и cпециoлиcти ще бъдат съкратени от завода за акумулаторни батерии „Енерсис” в Търговище от първи юни тази година. Клонът на американския завод затваря.

Април 2019 – 100 шивачки в Благоевград остават без работа поради затваряне на цеха. Януари 2019 г. фабрика за сладоледи във Варна затваря врати, остават без работа 72 души. Март 2019 около 50 служители в цеха за производство на пелети в Разлог, собственост на една от най-мощните фирми в близкото минало – „Балканстрой” на братята Калоянови, са останали без работа.

….и много, много други! Стотици хиляди за десет години!

А ти, некадърнико, се хвалиш, че идват инвеститори. То идват, ама толкова бързо се изнасят, че направо течение взе да става.

Че нещо не те виждаме да беше отишъл при съкратените работници да им обясниш…..а и да кажеш каква е причината инвеститорите да бягат или да затварят врати по други причини….

Ходиш, където ти е УДОБНО. Там, където си направил поразия и си съсипал всичко, не смееш да стъпиш…..

А днес разбрахме, че жертвите на катастрофата до Своге, жертви на калпаво изпълнение на калпава поръчка на наши хора, са получили ДЕСЕТ ЛЕВА обезщетение.

Добре дошли в територията на абсурда!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар