Добре че, не сме Румънци иначе протестите в България щяха да са всеки ден

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Снощи кола на НСО буквално помита две деца на столичен булевард! 
Пресичали на зелен светофар хванати за ръка. От НСО излизат със съобщение, че е блъснато само едно дете на 14 години момиче! Тази сутрин обаче от МБАЛ “Света Анна” казват, че децата са две и че има момче, което е много по сериозно пострадало, когато камикадзето от НСО буквално ги помита.

Интересно ни е какво точно прикриха от НСО и дали пък не си мислеха, че момчето ще почине минути след катастрофата и всичко ще се покрие!

Телевизиите мълчат, няма експерти тази сутрин, които да борят войната по пътища! Няма и интервюта с близките на пострадалите! Тук трябва да задават въпроси именно тези телевизии, кой е возела колата на НСО в осем вечерта, колко часа преди това служителя на НСО е бил зад волана. Употребил ли е алкохол или наркотици?
Въпроси няма, ще изчакаме ден, два и всичко ще се забрави, така както се забрави и катастрофата с Караянчева и факта, че цяло едно семейство напусна България, без истината за тази катастрофа да излезе наяве. Сега пак и после след няколко дена или месеца след поредният инцидент с кола на НСО всичко ще е пак същото, защото НСО са наследниците на УБО те се грижат за уюта на властта.
Добре е,  че не сме и Румънци в България или Гърци, защото след тези две невинни жертви деца на по 14 години и прикриването на случая по улиците на София щеше да има масови протести и сблъсъци с полицията, само че ние сме българи и това е добре, защото нашият протест се изразява само в писане на статуси във Фейсбук. Как тогава очаквате да има обективни медии или власт, която да поема вината си?
Едно общество скъпи сънародници, може и трябва да се уважа от избраниците си, но само ако те са наясно, че това общество може да ги сваля и качва на власт, винаги когато реши. Две деца буквално може и да оцелеят след катастрофата, но държавата ни няма да оцелее, защото се управялява от бездушни изроди. Няма вина, има прикриване на престъпление. Има дезинформация от страна на НСО. Има изопачаване на истината от страна на така наречените телевизии и всички граждани на България мълчат…
Радваме се, че катастрофата не е дело на някой бакшиш, защото три дена щяхме да гледаме и слушаме как експерти по войната по пътищата в България се борят с нея, като инициират подписки, алинеи, закони. Щяхме да гледаме и напудрени телевизионни водещи, които лъскат имиджа на някой политик, който се справя с войната и жертвите, като вменява вина на водачи и ни обяснява, че трябва да плащаме по-високи данъци.
Радваме се, че мълчанието на българите по темата за пореден път доказва, че няма независимо гражданско общество, защото всеки се е свил в себе си и мисли за собственото си оцеляване.
Радваме се и за медиите и за политиците, но най се радваме, че не сме румънци или гърци, защото и тази вечер ще седнем спокойно пред телевизора, ще слушаме как България просперира, а ако евентуално някоя кола на НСО или на някой политик убие някакво дете и тази вечер, ще си сипем още едно, ще погледнем към небето с думите: Бог да го прости…
Така както и Господ ще прости България в най-скоро време, ако продължаваме да бъдем такива бездушни изроди и не се противопоставяме на изродите от властта. Става въпрос за две деца по дяволите, едното от които беше буквално скрито, защото някой явно го беше отписал из между живите, минути след катастрофата…
Екипът на “Хак Нюз”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар