Добри Божилов: Бойко, кажи Борислава Йовчева ще ваксинира ли детето си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Не е ясно още колко ефективна ще е ваксината за корона-вирус, но е напълно ясно кой ще е основният виновник за провала на ваксинацията.

 

Казва се Бойко Борисов. И в името на собственото си оцеляване във властта, нанася чудовищни удари върха цялата държавност, и върху доверието на народа в управлението. Подобен вреден субект трябва незабавно да се премахне, особено в кризисни ситуации, когато се очакват тежки мерки.

И към момента е ясно, но ви гарантирам, че накрая картинката ще е много по-жалка дори от това, но и към момента е ясно, че почти никой у нас няма да се ваксинира. Дори държавната социология, която има пропаганден характер, сочи 56% отказ от ваксини. Т.е. считайте, че реалният отказ е поне 80%.

Това се вижда от по-малко манипулираната цифра на медицинските лица, които искат ваксина – едва 9%. Това са хората на “първа линия”, които всеки ден се сблъскват с вируса. И какво – 91% недоверие.

Вервайте ми, дори да стане задължителна ваксината, тя няма да получи никакво разпространение. Да припомня, че и в момента има задължителни ваксини, но значителни групи хора са без тях. Въпреки наказания и санкции. И това – в мирна среда, без конспиративни теории, и за ваксини ДОКАЗАНИ ОТ ПОНЕ 80 ГОДИНИ.

Какво мислите ще стане със съвсем нова ваксина – тествана 1 месец, и налагана от Мутра, която обяснява, че “Мата Хари” му е внесла кюлчета и евра в спалнята. През 20 човека охрана от НСО ги е внесла…

Кой мислите вярва на простак, въвел понятието “търпа Кърджалийска пу***”. И псуващ дори държавния глава…

Кой ще вярва на измамник с доказана къща за 5 милиона евро в Барселона, който дори не припознава дъщеря си…

И тоя човек ще ни обяснява колко е загрижен за нас, как мерките са правилни, а ваксините – още повече…

Апропо, Бойко, ще убедиш ли манекенката Борислава Йовчева да ваксинира детето си публично – пред всички. Ще дадеш ли пример с дъщеря си?

Или ще упорстваш, че не ти е дъщеря…

Надявайте се после някой да се ваксинира.

Българинът е цар на пасивната съпротива. Няма ли доверие, ще намери начин да се измъкне…

Така само ще си платим 12 милиона ваксини (за 2 бодвания на човек), а ще ваксинираме символичен процент от населението, при това ще се разминем с най-рисковите групи…

И тиквите ще продължат да виреят, вярвайки си, че са незаменими. Ще имаме тикви, но не и ваксинен имунитет…

 

Добри Божилов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар