Довечера мачът на Пулев е просто един боксов мач. Не отиваме на война, няма да натрием носа на Англичаните

България, Свят, Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пичове, успокойте се малко!

Довечера мачът на Пулев е просто един боксов мач.

Не отиваме на война, няма да натрием носа на Англичаните, няма да учудим света и няма да стъпим на слънцето първи. Всъщност нема сме първи, защото северно корейците стъпиха там вече.

Ако некой от Гватемала пребие Пулев, нема си викаме:

Ей, таа Гватемала голема държава бе. Те пак си останат за нас абуригени. Та на три морета едва ли ше станем след мача а и на никой нищо няма да докажем със сигурност, какъвто и да е изхода на този мач. Също така, това че се ебаваме, не малка част от народа, с Пулев, е защото той си го заслужава с това, че е сууупер тъпо копеле и общо взето, ако има нещо да не се казва или прави в неподходящ момент, той прави точно това. За мен по тъп от него е само Чисора в тоя бизнес.

Но това са си ебавки на “вътрешно” ниво, където се вика между нас си. Когато е на ринга е друго. Просто този мач, ако загуби едни ще го приемат “по-тежко”, други “по-леко” трети с насмешка”, но съм сигурен, че абсолютно всеки българин,който гледа мача, включително и аз, ще поткрепя Пулев довечера, колкото и да не вярва в успеха му. Та Успех на тая кратуна!

Автор: Д Славчев

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар