Коалиция

Довчера плюещите се и обвиняващите се в корупция и куп престъпления съдружници от четворната коалиция са готови отново да се прегърнат в името на нови кражби и грабежи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Довчера плюещите се и обвиняващите се в корупция и куп престъпления съдружници от четворната коалиция са готови отново да се прегърнат в името на нови кражби и грабежи.

Рано тази сутрин в консултациите се включи и Херо от Козяк. Привиканите на килимчето дУпетати са получили вещи наставления от дЕдо им Бай Дън и са предали на партийните босове, че всеки един от тях е потенциален клиент на „Магнитски“ в случай, че реши да се опъне на дЕдо Бай Дън.

Президентът трябва да знае, че същите тези, които консултира, много скоро ще му спретнат импийчмънт и ще си инсталират подходящ послушко на неговото място!
Картината ясно показва, че господаря от Козяк е взел всички мерки опитите върху един от най-древните народи да продължат от инсталираните марионетки! Бас държа, че през август, когато „изморените“ дУпетати хукнат по екзотични дестинации, на никой няма да му липсват! Бъдете сигурни, че никой от тях няма да се лиши от ваканцията, за да работи усилено за обикновените граждани!
Помнете, върнат ли се тези от четворната коалиция на власт, те ще грабят още по-настървено и ще мачкат още по-ожесточено!

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар