Доган: Не е нужно да се връщам в политиката – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди всичко искам да изразя благодарността си към всички, които желаят поне виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на “А. Доган” ме изненада, защото всички знаете, че вече девета година не се занимавам с политическа дейност. Това пише почетният председател на ДПС Ахмед Доган в профила на ДПС във Facebook, предаде БГНЕС.

Но признавам, получих и кефлийско настроение за добре свършена работа, за което също ви благодаря, обръща се Доган към структурите на ДПС.

ДПС се превърна в значима политическа формация. И вече три десетилетия почти всички новопръкнали се партии и коалиции задължително се позиционират и търсят политическа идентичност спрямо ценностната система на Движението, подчертава Доган.

Не е лошо да бъдеш управляващ параметър в геометрията на политическото пространство, но този политически статус си има и цена и тя трябва да се заплати. Разбирам, че включването на “А. Доган” в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително “зарежда” емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото “образът на А. Доган” целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода. И в този контекст върши работа и на свои, и на чужди, заявява Доган.

“От гледна точка на Съдбата, няма нужда “А. Доган” да се връща в политиката. Най-значимото ми творение в живота е “Движението за права и свободи”, което Ви принадлежи във времето. Ако искате да ме зарадвате покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори. С обич и доверие,

Винаги Ваш: А.Д.”, завършва обръщението си Доган. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар