Пеевски Денков

Доган, Пеевски, Борисов управляват държавата. Денков не е политик, а специалист по правенето на сапуни и прах за пране

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Трусовете в ДПС предизвикаха днешния ден на траур в парламента. ПП-ДБ и ГЕРБ са солидарни с Движението за права и свободи и излязоха от зала, може би тъгувайки за Мустафа Карадайъ. Това заяви пред журналисти лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

По думите му “държавата се превръща все повече в лична феодална собственост на двама трима души”.

“Има един човек, който определя и решава всичко. Очевидно той уволни преди няколко месеца техния формален председател. Сега остава да видим кого ще назначи за нов”, допълни той.

„Истината е, че в един момент се оказа, че е много важно да има правителство. В следващия момент се оказа, че като минат изборите това не е толкова важно – дали ще има правителство, дали ще има парламент. Доколкото разбираме заявката от страна на ГЕРБ и техните коалиционни партньори от ПП и ДПС е до края на седмицата да не влизат в парламента. Държавата или нейните интереси са важни или интересите на двама трима души, които управляват къде задкулисно, къде предкулисно? Определено Денков не е сред тях. Защото това е един сламен човек начело на държавата… Денков е специалист по правенето на сапуни и прах за пране. Той не е политик. Той толкова си може човекът”, заяви лидерът на “Възраждане”.

“Говоря за Доган, Пеевски, Борисов и кръг от хора около тях. Няма нормален човек, който да си мисли, че ПП-ДБ управляват”, поясни Костадинов.

“Ние даваме една прекрасна възможност на господин Борисов – да накаже тези, които са го излъгали на изборите. Да накаже ППДБ като подкрепи нашия вот на недоверие следващата седмица. Той ще бъде внесен буквално след минути”, заяви още Костадин Костадинов.

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар