Доживяхме!!! Ген. Радев избавя България от Бойко и цялата му пасмина!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев е укоряван от мнозина, че само говори, но не прави нищо за свалянето на Бойко Борисов от власт. Е, вече не е така!

 

Радев проби Борисов

Ген. Радев има ясен план как да избави България от мафиотската власт, която е увила пипалата си около нея. Той се състои в увеличаване на избирателната активност.

Бившият пилот вече изпълнява този план. Той вижда спасението в българите в чужбина. Те са цели 2 милиона и половина. Толкова, колкото гласуваха за Радев преди 5 години.

Президентът е направил организация, към която всеки български емигрант може да се включи. Оказва се, че той се ползва с голям авторитет при българите зад граница, тъй като повечето са напуснали България поради некачественото управление на Бойко Борисов.

В организацията на Радев, която представлява онлайн платформа, до момента са записани над 1 млн. и 200 хил. души. Всички тези хора са привърженици на президента и ще гласуват срещу Борисов на изборите.

Всичко това обаче очевидно е достигнало до ушите на властта, тъй като вчера управляващите се изказаха срещу гласуването по пощата. Тях ги е страх, че ако емигрантите гласуват, ще се промени коренно статуквото.

Румен Радев обаче и тук действа смело и ловко. Той е категоричен, че няма да издаде указ за насрочване на парламентарни избори, ако не се разреши гласуването по пощата.

Именно страхът от емигрантите кара управлението на България толкова много години да не позволява въвеждането на електронното гласуване.

Разбира се, президентът не е обявил публично, че е собственик на платформата, но сигурен източник твърди, че зад нея стои именно Румен Радев.

Още новини за ген. Радев можете да прочетете по-надолу!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар