Дойде време разделно – едни отляво, други отдясно! Съдията идва да съди! “Бог – поруган – не бива!“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

230 години след Френската революция и приемането на Декларацията за правата на човека и гражданина, с което се утвърди ренесансовото изместване и просвещенско отхвърляне на Бога, замествайки Го с Неговото творение – човека за център на вселената, символът на християнството в Западна Европа бе унищожен.

На 15-ти април 2019 г. изгоря Парижката готическа катедрала „Нотр Дам“ (Света Богородица) пред очите на жителите и посетителите на столицата на демонстративно секуларна Франция, родила съвременния Вавилон – изчадието Европейски съюз.

Благовидните идеи на хуманизма „Свобода, равенство, братство“ се изродиха в сатанински трансхуманизъм, довел до езическо поклонение и обожествяване на собствената си греховност, издигайки покварата в култ. Окончателната победа на масонството над християнството преди 230 години ни подчини на жреците на „архитекта на вселената“, който е Луцифер.

Знакът е ясен. Покаяние, смирение, и сълзи са необходими!

230 години Господ пребиваваше сред нас, но праведният Му гняв от нашето непослушание показа, че Той идва и е време европейците да се върнат в истинната вяра в Животворящата Троица – Отец, Син и Дух Светий и да отхвърлят лъжовната, която им отне свободата на Божии чеда, която им отне равенството пред Бога и която им отне братствеността в Бога, защото мамона – божеството евроатлантическо им наложи робството на материализма, парите и лихварството, огромните неравенства между властващи хуманоидни рептили и зомбирано от страсти и зависимости населени, а и наложи жестока конкурентна среда, подтиквана от транснационалните корпорации.

Това са властващите 230 години фалшиви и илюзорни масонски ценности на илюминатството и пропагандирани от тоталитарни и прикритототалитарни режими като свобода, равенство, братство.

Господ идва! Покайте се и Му се поклонете – другото е огнен ад! Почва се! Слава Богу!

На днешния 16-ти април пък се изпълват 94 години от атентата в софийската митрополитска катедрала „Св. Неделя“, по-известна тогава като „Св. Крал“. Жесток акт – плод отново на лъжовната вяра, прогласена от Френската революция, която като вавилонска блудница в грях и кърви роди днешния Европейски съюз, който е царство на антихриста.

Ако душите ви – европейци, не се възпламенят благодатно чрез разкаяние и обръщане към вярата в Господ Иисус Христос и отново на 26-ти май т.г. сътворите всеобщовреден грях чрез избиране на безбожни и богоборчески представители на сатанизма, греха и покварата, то нека по Божия милост горенето да започне!

Истинският мир е при Бога и първом с Него, а не въпреки Него. Почитателите на затвора (Бастилията), а не на храма Божий (Нотр Дам) не го заслужават. Едното е олтар на греха, а другото е небесен олтар на Агнеца на земята.

Дойде време разделно – едни отляво, други отдясно! Съдията идва да съди! Стига вече 230 години Мезон Каре в Париж – сграда, построена по времето на Христа от Марк Агрипа като Пантеон и християнски храм от IV-ти век е конюшня!

„Бог – поруган – не бива!“

Християнин и Божий раб 

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар