Доклада на ЕС ясно каза на българите! Надежда всяка оставете и България напуснете

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Според европейският съюз България е изпълнила всички критерии за прозрачна система? Явно или в европейският съюз не знаят какво се случва в България или просто вече не им се занимава с територията в която според ООН до 2050 година няма да живеят повече от 2 милиона човека.

Европейският съюз и по специално Юнкер предизборно обявиха България за едва ли бяла държава, но забравиха да споменат факта, че в България средната пенсия е едва 150 евро, а минималната заплата е 290 евро.

Както се казва всичко е точно, съдебната ни система, МВР и Прокуратурата в България работят перфектно според ЕС, но явно не така мислят онези които трябва да дойдат и да си оставят парите в България, както и всички онези почти 3 милиона българи които за последните 15 години буквално се изнесоха от територията на мафията.
Според редица анализатори, България надали има с какво да се похвали за последните десет години, освен че парите които усвоява от Европа се крадат с пълни шепи, но пък за сметка на това няма нито един осъден от страна на съда и нито един с ясни доказателства за това, че краде буквално евросредства.
Явно и за чиновниците в Брюксел това няма голямо значение или просто днес, буквално ни казаха на всички нас българите: ” Надежда всяка оставете и България напуснете…”
А за какво им трябва територията между Азия и Европа всички може да се досетите, друг е въпроса дали ще го допуснем?!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар