Докога ще чакаме Бойко Рашков да отвори истинската „Кутия на Пандора“?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В петък, 8-и октомври, в „ЕвроДикоФ“:

В своята страхливост да излезе срещу Радев и в своята безпомощност да извади читав кандидат-президент обърканият Борисов изръси най-отвратителната гадория в своята политическа кариера по адрес на президентското семейство. Как големите телевизии му спестиха излагацията и как Стажанта няма го пощади.

Очевидно изгубил нормален разсъдък същият бивш премиер се опита кощунствено да остроумничи върху жертвите на пандемията. Как Слави го попиля, а статистиката го доуби.

Ректорът на ректорите, който става и ляга с обединението, вече се показа като разединител. За разлика дори от вицето си, която както другите е в неплатен отпуск, духовно извисеният Герджиков по време на кампанията ще бъде в „академична почивка“, платена от Софийския университет. Отпускарят и новатор в първото си интервю, разбира се за Нова, се оказа завършен класик. Ала-бала до ала-бала… В интервюто класици бяха и водещите – нито дума за кюлчета и за пачки.

Десните отново като завършени леваци в кандидат-президентската джунгла. И още: сегашната кампания като римейк на местните избори в столицата през 2019-а. Специален гост – Борис Бонев, лидер на „Спаси София“.

Двете страни на наглостта – Йорданка Фандъкова и Ивайло Иванов. Единият нагло лъже, че нямало полицейско насилие, а другата назначава наглеца за шеф на контрольорите в София.

Журналистът Таня Петрова от „Сега“ със смайващи факти: как за едно и също нещо има разлика 40 пъти в цената на един и същ продукт. И това и само една от бездънните ями в поръчките за пътно строителство и ремонт.

Журналистът от „Дневник“ Спас Спасов с пореден коментар за трагикомедията със заседналия кораб „Вера Су“ и все още „потъналата държава“.

Кривосъдие, прокуратура, антикорупция и на всичкото отгоре – любовна афера. Журналистът Николай Стайков от „Антикорупционния фонд“ за новите скандални разкрития от асансьорната война между баща и син Златанови. Показваме и любовните опровержения на засегнатите страни.

Докъде стигна неравната битка на кипърския бизнесмен Харис Контурис с фаталната красавица Радост Драганова, замесена и в предишната тема.

Досиетата „Пандора“ и манекенът Пеевски. Как Красен Кралев и синът на Петьо Блъсков станаха за смях покрай „кутията на Пандора“.

Докога ще чакаме Бойко Рашков да отвори истинската „Кутия на Пандора“?

„ЕвроДикоФ“, петък, 20 ч.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар