Гешев обяви ново разследване за шпионаж в полза на Русия

Докъде я докарахме! Иван Гешев отървава България от Кирил Петков

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирил Петков вече е сред разследваните лица в България. Все още нищо не е обявено публично, защото има имунитет като част от парламента, но при неуспех да състави нов кабинет, Иван Гешев ще обяви пред цяла България, че лицето К. П. може да се озове на подсъдимата скамейка.

Депутатът Костадин Костадинов внесе до прокуратурата сигнал, с който настоява Просто Киро да бъде арестуван заради серия от престъпни действия. Според лидера на „Възраждане“ върхът е бил изгонването на 70 руски дипломати от България, за повечето от които няма нито едно доказателство, че са шпиони, но на Петков му е трябвала голяма бройка за гонене.

Иван Гешев погна Кирил Петков

Иван Гешев по принцип ненавижда Кирил Петков и цялата му политическа формация, тъй като премиерът в оставка на няколко пъти опита да го свали от поста му. Ето защо главният прокурор с радост ще задейства всички закони, за да изпрати Петков на съд, а защо не и в затвора след това. Основното обвинение ще е злоупотреба с власт.

Има и нещо друго, заради което Киро Канадеца, както е известен у нас, може да влезе в затвора. Това са видеоклипове от сградата на НС, заснети от ДАНС и НСО. Засега не се обявява публично какво има в тях, но се очаква да бъдат показани на медиите в мига, в който Кирил Петков вече не е във властта.

Тошко Йорданов тази сутрин обяви пред Георги Любенов по БНТ, че въпросните записи са предизвикали голям гняв у Петков. Той чак се разтреперил и поискал незабавно главата на шефа на ДАНС.

Гешев беше считан за едно от лицата на мафията у нас, а сега мнозина се надяват на него, за да се спрат безчинствата на Кирил Петков.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар