Долу ръцете от Левски, доноснико!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В момента агент Алберт /Коритаров/ си позволи да сравни Васил Левски, Апостолът на свободата с Джок Полфрийман. Толкова гнусно и злобно изказване, и то от човек, от когото се гнуси голяма част от българския народ заради доносничеството му за Шесто управление на Държавна сигурност, никога не е било казвано публично.

Според доносникът, българският народ носел на ревера си национален герой, който бил убил ратайче и бил просто убиец. Който бил осъден на смърт не заради революционна дейност, а заради убийства като престъпник. Мерзко е дори да се повторят думите, които този обществен отпадък си позволи да каже за най-святата личност на България!

Какви тъмни времена за България. Когато на власт и на почит са доносниците и крадците, а светините и героите ни са поругавани и осквернявани. Престъпниците, които са най-отгоре във властта, искат да окалят и омърсят всичко, да не остане нищо свято и героично, нищо, в което да вярваме и най-вече – НИЩО, С КОЕТО ДА ГИ СРАВНЯВАМЕ!

Журналистката от Нова се опита свенливо да се противопостави. Аз на нейно място щях да му шибна един шамар и да го изгоня от студиото. Думите му са равни на национално предателство.

Доносници, мутри, герберунгелчета, не си позволявайте дори да произнасяте имената на националните ни герои и светини! Не мърсете имената им като се сравнявате с тях или ги критикувате. Не сте достойни дори праха от обувките им да избършете!

Как така допуснахме подобни кални боклуци да ни дават поучения, да ги гледаме по медиите и да ги цитират като някакви капацитети! Гнусно, мерзко и жалко!

Агент Албърт, не пипай с мръсните си ръце и уста Апостолът на свободата. Не си достоен дори името му да произнесеш!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар