Домашно куче нахапа по главата и тялото 7-годишно дете

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Домашно куче е нахапало 7- годишно дете в пазарджишкото село Варвара, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Инцидентът е станал в петък, в двора на имота, в който живее пострадалото дете.

Според първоначално събраната информация семейството на 7-годишното момченце и собственика на кучето били съседи. По неустановени причини домашният любимец на съседа успял да се промъкне в двора, където играело детето. Там също имало домашно отглеждано куче и двете животни започнали взаимно да се нападат.

Детето, коeто станало неволен свидетел на случващото се, направило опит да ги разтърве. Тогава съседското куче се нахвърлило върху него, като го наранило в областта на главата и тялото. Друг съсед забелязал случващото се и веднага се притекъл на помощ. След като успял да изгони кучето, мъжът закарал с автомобила си пострадалото момченце до местния филиал на “Спешна помощ”.

От там то било транспортирано в МБАЛ-Пазарджик, където нараняванията били обработени и след това е приведено в УМБАЛ “Свети Георги” в Пловдив, без опасност за живота.

Полицейските служители са установили, че собственик на агресивното куче е 58-годишен жител на село Варвара. Образувана е преписка, която ще бъде докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик. Работата по случая продължава.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар