Доналд Тръмп заяви, че предпочита бутона на iPhone пред навигация с жестове

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Добро утро в събота сутрин, когато е време за рубриката “Предозиране”! Президентът на САЩ се обърна към шефа на Apple в Twitter, за да заяви, че физическият бутон в iPhone е бил много по-добър вариант от въведената в последните години алтернатива за навигация с жестове. 

“До Тим: Бутонът в iPhone беше МНОГО по-добър от плъзването!”, обяви в официалния си Twitter профил президентът Доналд Тръмп, обръщайки се към главния изпълнителен директор на Apple, с когото се е срещал поне два пъти на вечеря за обсъждане последствията от търговската война между САЩ и Китай, припомня Bloomberg. 

Припомням ви, че Apple започна да въвежда дизайн без рамки с iPhone X през 2017 г., когато отпадна и физическият бутон под дисплея, който дотогава служеше за връщане на началния екран, а и за отключване чрез скенер за пръстови отпечатъци. Този ход не се хареса на много потребители, а изглежда и Тръмп има проблеми с това. 

Добрата новина за човека с най-обсъжданата прическа в света е, че в началото на 2020 г. се очаква Apple да представи наследник на iPhone SE, който ще използва по-стар дизайн и съответно ще има хоум бутон. 

За още безценни изявления можете да следвате Доналд Тръмп тук – https://twitter.com/realDonaldTrump.

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар