Дончева: Борисов трябва да бъде изнесен със стола си от Министерския съвет

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Продължителното хвърляне на бомбички срещу полицията в сряда вечерта е било ръководено от бивш министър на вътрешните работи чрез пускане на футболна агитка на Левски „София Запад“ и изтеглянето й назад с цел останалите протестиращи да се изправят срещу служителите на реда. Това разказа в предаването „Реактивно“ по Дарик лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева, като се позова на информация от свои източници.

По думите й управляващите са използвали съзнателна провокация, за да употребят насилие в непознати за последните 30 години размери.

Относно възможността да бъде създаден експертен кабинет в рамките на сегашното Народно събрание Татяна Дончева посочи, че каквото и да е ново правителство ще бъде правителство на настоящия парламент, който според хората е изчерпан.

Според нея отбраната на управляващите ще продължи, докато премиерът Бойко Борисов не бъде изнесен със стола си от Министерския съвет.

Дончева припомни, че нейното движение и още няколко организации са отворени за привличане на хора, които са срещу статуквото и желаят да участват в следващите избори.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар