Дончева: Г-жо Караянчева, неудобно ми е дори да ви гледам!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Г-жо Караянчева, неудобно ми е дори да ви гледам. Разбрахте ме какво искам да ви кажа“. С тези думи зам.-шефката на Народното събрание Татяна Дончева се обърна към депутатката от ДПС и бивш парламентарен шеф Цвета Караянчева.

Не стана ясна причината за острите думи на Дончева.

Днешното заседание на парламента бе белязано с още конфузни ситуации, предизвикани от самата Караянчева. Депутатът от ДПС Хамид Хамид поиска думата за реплика на нейно изказване, в което се противопостави на решението президентът да назначава състава на ЦИК. „Г-жо Караянчева, би трябвало да знаете разликата между дървена и поцинкована кофа, все пак това ви е професионалната ориентация“, каза той. Всъщност парламентът ще избира състава на Комисията, а президентът ще ги назначава.

Смях в залата предизвика и изказването й по време на дебата на видеонаблюдението на вота. Тя поиска да разбере в подробности по какъв начин ще се случва видеонаблюдението – например „под какъв ракурс“ ще снимат камерите. Въпросите ѝ бяха посрещнати с подвиквания от пленарната зала, на които Караянчева отвърна: „Не викайте от залата, обяснете ми тук. Аз съм техническо лице и ги разбирам тези работи.“

Тя допусна, че камерите в малките населени места ще притеснят хората, че вотът им може да се контролира. „Трябва да походите по страната, за да разберете … В малките населени места също живеят хора, уважаеми господа умни и красиви”, обърна се тя към опонентите си.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Дончева: Г-жо Караянчева, неудобно ми е дори да ви гледам!

  • На последната сбирка при Б.Б. Цвети-то Караянчева поставила въпроса да се направи необходимото, щото денят “Цветница” да се преименува и да се празнува като “Ден на поцинкованата кофа”. За целта Б.Б. незабавно да влезел в контакт с патриарха !!!!!

Вашият коментар