Дончева скочи да бие Тошко Тъпото в Парламента! Той избяга с цялата парламентарна група

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скандал в НС – Тошко Йорданов обижда физически Татяна Дончева: Сядай си на дебелия задник! Тя му скочи на бой!

До физически сблъсък за малко не се е стигнало в парламента по време на председателския съвет, съобщиха депутати, които са били преки свидетели на скандала.

В главната роля са били Тошко Йорданов и Татяна Дончева, които се скарали заради проекта на решение за оттеглянето на кандидат-премиера на ИТН Пламен Николов. От партията на Слави Трифонов са отказали да подпишат проекта като вносители и започнал правен спор.

Напрежението ескалирало и най-гласовита била именно Татяна Дончева. Вбесен, лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов скочил срещу нея с думите: „Сядай си веднага на дебелия задник“! Дончева не се оставила и тръгнала към него с крясъци, че е „смешник“ и с намерение за физическа разправа.

Бързата намеса на БСП и ГЕРБ е спряла сблъсъка.

Председателят на НС Ива Митева обаче изпаднала в истерия от скандала и скъсала проекта за решение. Едва след кратка пауза страстите се охладили, а от ДБ, ИБНИ и БСП спретнали нов проект, който ще внесат с техните подписи.

ГЕРБ отказали да го подпишат заради тоталните правни несъответствия около безпрецедентния случай с пропадналия без време проекта кабинет

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар