Дончева: Тошко знае кой в ИТН е на Пеевски, кой е на Домусчиев, затова да говори по-обрано

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма как да сме предатели, след като нямаме никакви отношения, това отвърна Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ на обвиненията в предателство на Тошко Йорданов от „Има такъв народ“.

Дончева обясни в студиото на БНТ, че от партията на Слави Трифонов „натискали“ Мая Манолова да им осигури подкрепата на коалицията заради приятелските си отношения с тях. „Представата на сценаристите на „Шоуто на Слави“, че тяхната дума е повече от думата на всеки друг човек, е смешна и претенциозна. Нещо повече – тяхната дума има все по-малко значение“, заяви Дончева. Тя добави, че начина на говорене на „Тошковците“ показва „липса на аргументи и липса на нерви“.

Лидерката на „Движение 21“ обясни, че в от ИТН са дали 6 страници идеи, които трябва да са тяхната програма за управление. Там обаче пише неща, които изобщо нямат място, заяви Дончева и даде примери.

външна реклама

Тепърва ще се обсъжда кой от това правителство на кого е, смята народната представителка. „Тошко Йорданов няма нужда да се изказва толкова смело, след като знае кой от неговите депутати от коя търговска структура на кой бизнесмен идва. За да нямаме разправии кой е Пеевски, кой е на Мирински, кой е на Домусчиев и кой – на кого, поне е нужно да говори малко по-обрано“, коментира Татяна Дончева. Тя допълни, че кандидатът за екоминистър Силвия Бакърджиева е била освободена едностранно от ЕК и това потенциален проблем, който ИТН сами трябва да проверят. „Има проблеми с всеки един от кандидатите им за министри“, заяви тя.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар