Дончев: Длъжни сме да предложим правителство, политиката не е песни и танци

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ ще предложи правителство въпреки малките шансове то да бъде подкрепено. Това заяви на брифинг на партията вицепремиерът Томислав Дончев. Брифингът трябваше да се води от Бойко Борисов, но той е в серия от разговори с наши международни партньори, уточни той.

“Като първа политическа сила сме длъжни да предложим правителство, въпреки малките му шансове то да бъде подкрепено. Ще предложим такова, което би могло да работи и да решава проблемите, както и да гони амбициозните цели, които сме си поставили”, посочи Дончев.

“Изразявам благодарност към всички български граждани, които, въпреки опитите да бъдат отвратени от изборния процес, отидоха да гласуват. Въпреки всичко българската демокрация е жива. Благодаря на всички граждани, които за сетен път ни дадоха своята подкрепа. За нас това е дълг и отговорност”, добави той.

По думите му въпреки всичко ГЕРБ отново е победила, но е притеснен, че политиката се е превърнала в “песни и танци”.

“Притеснява ме, че сведохме политиката до песни, танци и надвикване. Тя е вземане на решение. За това се изисква освен мъжество и способност да носиш отговорност”, заяви Дончев.

Очаквайте подробности!

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар