Дончев прережда жени на опашка за кюфтета в парламента

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Все по-упорито спряганият за кандидат-президент на ГЕРБ Томислав Дончев е предредил неособено кавалерски свои колеги депутати, включително жени, в бюфета на Народното събрание. Това става ясно от публикация в социалните мрежи на бившата вече депутатка от „Демократична България“ Елисавета Белобрадова.

Тя разказа смешно-тъжна история, в която Дончев ги е прередил на опашка в стола на парламента, където се предлагат прословутите сюфтета. По думите на Белобрадова, те били ужасно невкусни. По-интересна обаче е случката с Томислав Дончев.

„В стола на парламента е потискащо и подземно, но там получих един житейски урок. Нормално е да получиш житейски урок в стол под земята. Човек рядко получава житейски уроци на Малдивите или в “Жорж V”. Взимам си аз таблата и се подреждам след няколко човека на опашка. Примерно съм пета подред. Зад мен се подреждат Томислав Дончев и Младен Маринов, и те с табли. От другата страна на щанда една от жените ги забелязва и казва: “Ах, господин Дончев, заповядайте на другата каса”. Те заповядват, благодарят и г-ин Дончев искрено пита “Е, ние не предредихме ли останалите?”

Жената зад щанда хвърля хладен поглед към останалите (това сме ние) и с нежност в гласа казва: “Имаме право на специално отношение към най-важните си клиенти”, разказва Елисавета Белобрадова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар