Война

Дори да не си русофил, а единствено съвестен човек, ще проумееш, че с руснаците се води безчестна война

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дори да не си русофил, а единствено съвестен човек, ще проумееш, че с руснаците се води безчестна война. Война без правила, без зачитане на международното право и на всички човешки ценности.

Стана ясно, че тази война е била планирана от НАТО и че Пентагона е използвал Украйна за подготвителен полигон. Америка стреля по Русия от Украйна. На територията на САЩ никога до днес не е водена война, докато в същото време точно САЩ разруши половината свят. Срина със земята древни държави и територии, разруши артефакти, съсипа и раздели народи по интригантски, войнствен и безотговорен начин, като навсякъде кръщаваше агресията си „въдворяване на демокрация“.Не ви ли стана ясно, че Путин „нападна“, за да предотврати тяхното нападение? Било е въпрос на дни!!! Искат Украйна, за да разширят НАТО до границата на Русия. Насъскват Полша, като й обещават част от територията на Украйна, но за свои цели. Искат нашето Черноморие, ще вкарат Финландия в Блока, за да вземат и Балтийско море. За разлика от тези агресори, които мразят целия свят, Путин иска само едно – да съхрани Русия – родината-майка на всички тези зомбирани хора, които днес използват за жив щит нацисти от цял свят.


Под „Азовсталь“ има американски инструктори, арабски терористи, украински и полски нацисти. Откриха огромно количество храна и медикаменти, а лъжеха, че искат хуманитарна помощ, за да вкарат още оръжие. Байдън е ментално увреден човек, Фон дер Лайен – алчна и безсъвестна жена.

Следващата стъпка на тези международни престъпници, заедно с останалите купени ЕС лидери, е пак да ни вкарат в пандемия, за да ни държат на къса каишка. За да не протестираме, вторачени в био болестите им, произведени в Украйна. В Киев съдят буквално едно дете – руски танкист, като военнопрестъпник, за това, че е стрелял по врага, каквато е неговата работа.

А тези, които изнасилваха, рязаха уши и пениси на руски войничета, руснаците лекуват в лазарети и болници. Дават им телефони да говорят с жените си. Българи, опомнете се. В държавата ни се ползват с привилегии укро нацисти и обикновени зомбирани изроди, които освен че клепат с боите си де-що има повърхност, мразят българите.

Изказват се, че сме тъпи и нисши създания. И това не само не прави впечатление на купените ни малоумници, ами те гледат на бежанците като на „свой народ“, а на нас, българите – като на ненужно население. Унизителното ни положение вече се коментира навсякъде по света. Ние сме най-бедните и най-недостойните.

Хора, които не уважават родината си, не отстояват интересите си. Така ли трябваше да бъде?! И ДОКОГА?!? Вече не един и двама говорят, че Киро ще избяга оттук с американски паспорт. Но ние оставаме. Колко национални предатели до днес оставихме без разплата. Някои от тях дори напоследък веят гащи из площадите – отново надигат глави. Други се пребоядисаха за пореден път. Не е ли срамно да продължаваме да ги търпим?!?

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар