Световен ред свят

Досегашният световен ред отива в миналото, каза го и Кисинджър

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Нашите маймунски медии пак държат българите във Велико информационно неведение, та се налага отново да им вършим работата. Нито една медия днес не отразява ключовото изказване на Кисинджър в Давос онзи ден. Но преди да разкажа за него, няколко други щриха.

Форумът в Давос отдавна загуби своето прикритие на мил годишен добронамерен ред за света. Всички жители, които малко или много се еманципираха от тъмната пелена на глобализма, знаят, че това е частен клуб по интереси на световния олигархат, който си играе с живота и здравето на цялото човечество, използвайки го като овчар овца, дои, стриже, коли и яде. За истинските антиглобалисти форумът в Давос отдавна е ясен като едно от най-опасните гнезда с отровни змии, които пълзят по Земята.

Форумът в Давос губи своето значение!

Днес ще го и докажа. По моя си начин, като ви накарам да погледнете хората, които участват, да им видите лицата, излъчването, а вече и интелекта. Щом българското грандиозно недоразумение, абсолютен връх в българската класация за антиполитици, е участник в този форум, само това ми е достатъчно, за да преценя нивото и качеството на претенциозното събитие. Чудя се с такъв персонал как точно световния задкулисен елит успя да превземе Земята? Това е управление на най-големите глупаци! Не се сещам за гръцкия термин за управление на глупащината и нискоеволюционната нискочела част от обществата.

Само ги вижте мумиите, които участват! Едни и същи шепа хора и техните слуги и креатури. Противни по подразбиране! И нашия гащник, и той там! Само това е достатъчно да срине авторитета на всяко събитие – участието на грандиозния идиот.

И в цялата тази абсолютно прогнила, грозна и болна картинка, пълна с най-отвратителните неща, които човечеството до момента е реализирало, носеща името Световен Икономически Форум отново най-адекватен се оказва най-възрастния участник Кисинджър. Което е логично, все пак ТОЙ Е АВТОР НА ТОЗИ СВЕТОВЕН РЕД, КОЙТО ЖИВЕЕМ СЕГА. Бащицата и майчицата ни. Той е наредил кой колко да яде, къде и какво да прави, колко да се простира. Нормално е точно той да посочи и новостите. Всички останали са пудели от зайчарника. Зайчарникът си има главна квартира, ако не знаете. Давос! От Давос до Банкя, и до ул. Шишман в София.

Хенри Кисинджър каза, разбирайте нареди, предначерта, определи, заповяда следните неща:

  1. Западът да спре да се дърля с Русия.
  2. Украйна да се готви за загуба на територии.
  3. До 2 месеца да започнат мирни преговори.
  4. Русия е незаобиколим световен фактор.

Какво да кажа?

ВВП явно добра работа върши, щом главният гущер му се поклони в Давос.

Иначе мисирките продължават да пишат за диктатора и загиваща Русия. Да, ама ВАШИЯ ФОРУМ, не моя, бие отбой и отстъпление.

Сега следствията и други събития.

Същият ден, в който се изказа Кисинджър, Шойгу дръпна каишката на руското настъпление и обяви, че Русия нарочно го забавя. Но аз няколко пъти казах, че оттук насетне ще говорим за ПРЕДИ И СЛЕД АЗОВСТАЛ.

Всичко, което днес обсъждам, е след Азовстал! Значи поне тези на Запад, в чиито глави тече все още електрически ток, много други бре разбраха случилото се в Азовстал и Кисинджър обяви решението на проблема. Описах го в точки.

Западът ще се опита да спаси Киев като град и столица. Дали ще успее, не знам, ще видим, ще се опитат Украйна да не капитулира. Заленски е политически труп, очаквам обявяването че е свален, до десет дни. Всъщност преговорите ще се водят между Путин и световния форум на Шваб. Тоест, между главите на глобализма и антиглобализма.

Донбас отива към Русия включително териториално.

Междувременно върви другата сценка. Полша се готви за превземе западна Украйна. Впрочем, истинското описание на събитията е – Зеленски предаде западна Украйна на Полша.

Поляците щели да повоюват с Русия. Много искам да го видя!!!

Русия вчера официално обяви, че напуска Болонското споразумение и спира изтичането на руски мозъци към глобалисткия Запад.

Още един маркер на преминаване на досегашния световен ред в миналото.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар