Доскорошният председател на разпадналата се парламентарна група на „Величие“ Николай Марков няма повече да преподава в НБУ – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Доскорошният председател на разпадналата се парламентарна група на „Величие“ Николай Марков няма повече да преподава в НБУ

Стоп кадър/бТВ

Доскорошният председател на разпадналата се парламентарна група на “Величие” Николай Марков няма повече да преподава в Нов български университет (НБУ).

“Потвърждаваме, че договорът на Николай Марков за преподавателска дейност беше прекратен на 8 юли по негова молба”, потвърждават от университетската администрация.

Марков водеше курса “Модерно разузнаване и контраразузнаване” в предходния пролетен семестър, както и проект на същата тематика. Той е водил лекции и по противодействие на организираната престъпност, превенция на общата престъпност, традиционните религии и противодействие срещу тероризма, криминалистична техника, цифрови и технологични трансформации в сигурността/киберсигурност/, криминалистична тактика и експертиза, съобщава Offnews.

Неотдавна бившият секретар на МВР Николай Радулов разказа, че именно той е поканил Марков да преподава в НБУ преди четири години, но студенти му се оплаквали, че Николай Марков не идва на лекции.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар