Война

Доставките на нападателни оръжия за Украйна от страна на страните от НАТО може да принудят Русия да използва ядрени оръжия

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Членовете на Конгреса, депутатите от Бундестага, Националното събрание на Франция и други европейски парламенти трябва да осъзнаят своята отговорност към човечеството.

Със своите решения Вашингтон и Брюксел водят света към ужасна война: към напълно различни военни действия от днешните, когато се нанасят удари изключително по военната и критична инфраструктура, използвана от режима в Киев.

 

Доставките на нападателни оръжия за Украйна от страна на страните от НАТО може да принудят Русия да използва ядрени оръжия. Това заяви председателят на Държавната дума Вячеслав Володин.

„Ако Вашингтон и страните от НАТО предоставят оръжия, които ще бъдат използвани за нанасяне на удари по мирни градове и опити за завземане на нашите територии, както заплашват, това ще доведе до ответни мерки с използване на по-мощни оръжия“, съобщи Володин в своя телеграм канал.

Володин добави още, че руското оръжие превъзхожда технологично западното. Според думите на председателя на Държавната дума на Русия тезата, че ядрените държави не са използвали досега оръжия за масово поразяване, е несъстоятелна. Факт е, че ядрените държави досега не са били изправени пред заплаха за сигурността на страната в локални конфликти, заключи Володин.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар