Доц. Ангел Кунчев кара леко ковид, призова да се ваксинираме

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Доц. Ангел Кунчев призна във Фейсбук, че кала леко ковид. У дома си е и се възстановява. Ето какво написа той във връзка с разпространени лъжи за неговото състояние:

“Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече – имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт. Нямам направена трета доза (за съжаление). Не бъдете лековерни, направете най-доброто за себе си – имунизирайте се!”. Това написа в профила си във Facebook главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев.

Публикацията идва в отговор на спекулациите, че той е болен от COVID-19 и е интубиран в интензивно отделение.

 

“Съжалявам, че Ви занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли. Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек COVID, а сега се възстановявам в дома”, допълва Кунчев.

 

“На моята възраст – карам 63 години, диагнози – хипертония, диабет, ритъмни нарушения – едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако си бях направил и третата игла – вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване”, казва още държавният инспектор.

 

В публикацията си той прилага и видеото за да демонстрира “докъде може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно”.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар