Доц. Мангъров: Мнението на Първанов е комплимент за мен

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мнението на президента Първанов си е негово и аз го приемам като комплимент. Бих бил неприятно изненадан, ако той имаше положително мнение към моята кандидатура.

Това каза пред БНР доц. Атанас Мангъров.

„Явно в АБВ се развиват същите процеси – като в цялото общество. Има хора, които са за мерките и се страхуват, и хора, които виждат цялото безумие на мерките и сриването на икономиката и психиката на хората“, заяви началникът на COVID клиниката в Инфекциозна болница.

Неговото включване в кандидат – депутатските листи на АБВ предизвика спор между настоящия председател на партията, Румен Петков, и нейния създател и пръв лидер – президентът Георги Първанов.
Той уточни, че не е в партия АБВ, а е с тях.

В предаването „Нещо повече“ доц. Мангъров коментира пандемията и мерките срещу коронавируса, като отново подчерта, че COVID-19 не е особено опасно инфекциозно заболяване: „Тя не е особено опасна инфекция, а при този коронавирус се действа като при особено опасна“.

Доц. Мангъров беше категоричен, че това, което го движи напред, е, че един медицински проблем се използва за съвсем други цели: „Затварят се държави, разрушават се бизнеси. Коя е тази сила, която се опитва да наложи тази нова нормалност. Не искам да живея в нова нормалност, искам животът да се върне такъв, какъвто е. … Новото е, че се затварят хора, които не са болни“.

Според него резултатите от борбата с вируса в България са по-добри, отколкото в други европейски държави, защото при нас мерките са били нормални, а не много строги.

fakti.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар