Доц.Мангъров: Оттеглям подкрепата си за „Възраждане“, оказаха се измамници…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Абсолютно безспорният авторитет на алтернативната гледна точка към „КОВИД-19“ – доц.Атанас Мангъров, днес възмутено се разграничи от ПП „Възраждане“, която подкрепи на изборите, и която фактически благодарение на него, и на бунта срещу ваксините, прескочи 4%.

 

Това стана, след като разследване на бТВ установи, че огромен брой депутати и висши партийни функционери са се ваксинирали, докато организират протест срещу ваксините, и ги обявяват за „експериментална течност“.

 

„Аз съм професионалист, стоя си на мнението. Не съм политик. Според мен, ваксините са въпрос на личен избор, бих посъветвал уязвимите групи да си ги направят. Но в никой случай не мога да приема „Възраждане“, които оглавиха народната вълна срещу тях, сега да се окажат твърди „ваксъри“. За политици е нормално да си сменят позицията, но за човек, който гради име на лекар и професионалист, това е недопустимо. Съжалявам, че ги подкрепих – оказаха се измамници…“ – каза Мангъров.

След сутрешния репортаж, стана ясно, че средната ваксинация в ПГ „Възраждане“ е по-висока от средната за страната, т.е. в някакъв смисъл, те подпомагат ваксините. С такава е дори вторият в партията – оргсекретарят Николай Дренчев, заедно с цялото си семейство.

Поканен да обясни, лидерът Костадинов, който не изпуска нито една телевизия, се оказа „зает“, и отказа най-гледаното време – в сутрешния блок на бТВ.

Из социалните мрежи изригна вълна от фолклор.

Костадин Костадинов не е изнанеда, че за пореден път излъга. Той беше какъв ли не – ляв, десен, патриот, русофил, а напоследък – и анти-ваксър. Всичко, което носи гласове, и пари…

Анонимните-бг

Източник: https://write.as/anonymous-bg/dots-mang-rov-ottegliam-podkrepata-si-za-v-zrazhdane-okazakha-se-izmamnitsi

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар