доц. Светлана Велизарова: PCR-ът нищо не показва, всичко е пълна измама

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече нямаме доводите, с които да успокояваме хората.

 


PCR-ът нищо не показва.

От тези 4000 положителни писира на ден, не повече от 100 човека ще са с клинична изява.

И не повече от 10 ще са с тежка форма, а не повече от 2-ма ще отидат в интензивно отделение.

Ще дойде пик и след това тази крива бавно ще започне да пада надолу. Така или иначе ковид-инфекцията много прилича по протичане и начин на изява с грипа. Ковид не прави нищо по-различно от другите инфекциозни заболявания. Не може политиката да излезе от тази тема, защото става дума за пари. Нямам обяснение защо е така, нямам обяснение защо е тази световна истерия.

Това каза в „Честно казано“ по Евроком доц. Светлана Велизарова, шеф на детската клиника по белодробни заболявания в София.

През 2009 година върлуваше свинският грип, беше нов вирус. Имаше ли някакви затваряния, отваряния… хората са докарани до там, че те в себе си нямат доверие. Ако те карантинират вкъщи и ти си сам, ти няма на кой да се обадиш, ще звъниш на 112, защото те стреха. Внушено е, че ковид е чума, ковид е смърт. Най-неприятното е това, че ние в този период на ковид изпускаме много други заболявания.

Колкото повече хората се разболяват, толкова повече други хора инфектират. Ще дойде пик и след това тази крива бавно ще започне да пада надолу.

Така или иначе ковид-инфекцията много прилича по протичане и начин на изява с грипа. Ковид не прави нищо по-различно от другите инфекциозни заболявания. Не може политиката да излезе от тази тема, защото става дума за пари. Нямам обяснение защо е така, нямам обяснение защо е тази световна истерия.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар