ДПС: Даваме Асен Василев на прокурор! – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Издателят Иво Прокопиев иска ревизия на приключилите ревизии на Пеевски. Явно няма значение какви са резултатите, важно е да има много на брой ревизия. Даваме твърденията на финансовия министър Асен Василев на прокуратурата.”

Това коментира председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в кулоарите на парламента, предава Евроком.

“Предупредихме преди два дни за репресии от страна на вицепремиера Асен Василев. От медиите вече разбираме, че някой на някого нещо бил казал, нещо около селската чешма, прокситата на Прокипиев го тиражират. Това се свежда до знанието на Асен Василев, който отговаря на въпроси и предприема неправомерни действия. Това са политически репресии опит за разправа с политически опонент. Затова тези действия ще ги дадем на прокуратурата”, каза Мустафа Карадайъ.

“Олигархът Иво Прокопиев може да осъди всеки, когото си поиска, защото владее съдебната система”, каза Карадайъ.

“Олигархът и медиен монополист е от добро комунистичеко семейство, което дълги години е посрещало Тодор Живков и му е търкало ушите в ловно стопанство “Воден”. Няма да се уплашим от енергийния и медийния монополист с ярко комунистическо потекло Иво Прокопиев. В различни държави олигархията постъпва така спрямо тези, които говорят истината”, каза Хамид Хамид.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар