Ахмед Доган към младежите на ДПС: Промените сега са по-големи и дълбоки от тези през 1989 г.

ДПС към Ахмед Доган за неговата 70-годишнина: Благодаря, Учителю!

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Благодаря, Учителю! С тези думи се обръщаме към нашия почетен председател д-р Ахмед Доган днес, когато навършва своя 70-годишен юбилей”, съобщиха от пресцентъра на ДПС във фейсбук страницата си.

От името на Централния съвет на ДПС пожелават на Доган “крепко здраве и нестихваща енергия”.

“И с много любов му желаем да черпи с пълни шепи от живота, който толкова много обича, да лети на крилете на свободата, за която се е борил и ни е учил на тази борба и да бди над ДПС, в името на новото начало, което сме призвани да изграждаме заедно, неуморно и последователно, превръщайки мира, сигурността и просперитета в лична мотивация за живот на всеки, така, че светът да бъде по-надежден за нас и за нашите деца.

Преди дни стана ясно, че Доган отложи честванията си за 70-годишния си юбилей за неопределено време “поради свещения месец Рамазан и динамичната политическа обстановка в страната ни”, обясниха от пресцентъра на партията.

Днес обаче той ще даде 70 ифтара в цялата страна.

Това е вторият рожден ден, който почетният лидер на ДПС отлага през последните години. През 2020 г. не празнува 66-ия си заради току-що разразилата се пандемия от коронавирус. А миналата година съвпадна с предизборната кампания. Структурите на ДПС от цялата страна обаче се събраха и празнуваха рождения ден на лидера си с торти с лика му, припомня “24 часа”.

А иначе през годините Доган приемаше на гости за рождения си ден целия елит на ДПС, а пред централата на движението се извиваха опашки от пристигнали да му честитят. 60-годишнината си отпразнува в Боянските сараи с целия партиен елит, поканени бяха любими техни изпълнители.

Сред подаръците често бяха картини и статуи на соколи, както и множество книги, тъй като четенето му е слабост. За 55 г. лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов му подари куче, а Сергей Станишев – микроскоп. Един от най-оригиналните подаръци, които получи за 58-ия си рождения ден беше езотерична риба, символ на смирението, изработена от любимия му скулптор.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар