Лена

Драга Лена, ти вече си никоя

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Драга Лена, ти вече си никоя – едно момиче с раздърпани дрешки, впити дънки в налятата снага̀, която срещнах случайно в мола, а на другия ден излъга, че е в Нова Зеландия.

Ти вече не командваш държавата, а само Миро Ленин по телефона.

Ти, Лена, се предозира на парапета, в спалнята на Airbnb-то, в резиденцията с карантината, нанесе непоправими публични щети на една цяла партия и на нейния съпредседател – имаш голяма заслуга за дискредитирането на кабинета “Петков” и на личния ти премиер.

Не аз, не Недялко Недялков, Станислав Недков или някой друг, а самият Асен Василев те изхвърли от листите и те превърна в аутсайдер.

Да, да, да! Българите заслужават да имат правото да гласуват и с хартиени бюлетини, и с машини. Това е свещено право, както каза днес Вежди Рашидов.

Защо “Продължаваме промяната” толкова много се плаши от хартиената бюлетина, а?! Да не би да са верни всички подозрения и обвинения за манипулиране на вота?!

Лена, ти си разсеяна, но да ти кажа – първият законопроект за връщане на хартиената бюлетина внесе в 47-я и в 48-я парламент вашата любима коалиционна партньорка Корнелия Нинова, защото тя е политик, а не като вас – лунатик.
Лена, гледай си Инстаграма и най-сетне приемѝ и се примири: от тебе вече нищо не зависи.
Безинтересна си.
И ненужна.

А пък издателят на “Дневник” аз го направих журналист навремето. Не беше лош финансов анализатор. За кратко. После се увлече да прави пари, по всякакви начини. Не му беше чужд и медийният рекет.

Самият Иво веднъж ми се оплака, че “нема ‘ора”, толкова били слаби журналистите му, че дори когато ставало дума за неговите съдебни дела, преписвали от “Монитор” и “Телеграф”. Той си знае, няма да споря с него. Аз и без друго не ги чета.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар