Драги Бойко, ето ти няколко препоръки следващия път тоталното осиране да не ти личи толкова

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Драги Бойко,

Пиша ти по повод тоталното осиране покрай опита ти придобиеш ЧЕЗ. Тъй де…

Всички знаем, че ти стоиш зад Гинка – образно казано, разбира се.

И ти знаеш, че ние знаем.

Разбирам, че и че няма как да си признаеш и да ти олекне.

Нали все пак някой трябва да попридържа Стабилността(!) от време на време.

Аз от друга страна нямам причини да не съм откровен. Освен възможността да ме съдиш за клевета или да пратиш вътрешните си органи да ме разследват, де. Външните ти не са толкова притеснителни.

Ама да се върнем на ЧЕЗ. Допусна много грешки, които надявам се следващият път да поправиш (знаем, че ще има и следващ път – не задължително с ЧЕЗ).

1.Как можа да избереш жена, която се казва Гинка, по дяволите? Върбакова! Не че нещо против жената, ама това име звучи в най-добрия случай провинциално. А говорим за една от най-важните компании в страната. Отделно, че се развява с плетена жилетка и казва оШфорка. Имената и външният вид са натоварени с много символизъм. Не случайно актьори ползват псевдоними и бизнеса си има строг дрес-код. Разбира се по поведението си личи, че не си развил финия усет за това кое е приемливо и кое не, та затова следващият път остави някой друг да избере подставените лица.

2.Темужка и Гинка първи приятелки. Това и да го оправдаваш с „ювелирни акции“ и да го замазваш с оставката на Теменужка ти се е лепнало като дъвка на крачол. Ясно е, че при такава голяма хапка подставените лица трябва да са сигурни, ама тука направо изпадна в ситуация, че накъдето и да се въртиш задника ти все отзад. Може би следващия път да пробваш с някой не чаааак толкова близък и примерно да държиш дъщеря му за заложник? Или първо да убиеш двама трима души за авторитет, че съмнителната смърт на Мишо Бирата почна да се забравя?

3.Славчо Върбаков (пак ти напомням за имената) разследван за източване на импулси от БТК. Ма проверявай ги тия неща предварително. Не стига, че престъпник, ами и дребен кокошкар. Поне да е едра риба да не се излагаме насред председателството. Това не е като да си делнете дипломатическия клуб с Пеевски. Става дума за тока на 3 милиона души.

4. Поддържай по-консистентно поведение преди и след като обърнеш палачинката. Началната зле изиграна незаинтересованост с обяснението, че това си е работа на частни компании и последвалото истерифициране с „тия гадове“ хич не са убедителни. Поне кажи кои са тези безименни гадове. Следващият път го играй леко съпротивително още отначало, та като оплескаш нещата да не ти личи толкова.

5. Това с ББР изскочи направо,като бълха от потури. Не трябваше замесваш и държавна банка. Още повече,че тая банка си я ползва главно Пеевски. Между другото това е добър повод да разкараш Караниколов като принципал на ББР. Не само че прави връзката ви с Пеевски прекалено видна, ами  и с тая бенка още повече заприличва на Мерилин Монро. С намеците,че писмата за комфорт може да са фалшиви няма да убедиш много хора. Все пак са заложени милиони и ЧЕЗ със сигурност се е свързала с въпросните банки. Но включването на Булбанк и ПИБ не беше лоша идея. И без това всички мразят Цеко и Харпацумян.

6. Чехите издъниха работа. От тях изтече информация. В България едва ли щеше да се случи, защото двамата сте постигнали почти пълен медиен контрол. Да ти е за урок и да не си пъхаш гагата в международни сделчици. Тука може да си страшен. Извън България си смешен. Всъщност и тук си смешен. Нищо че си такъв накокържен. Съвсем между другото, с този случай съвсем започна да напомняш на Бай Ганьо – дори само заради това,че значителна част от действието там се развиваше в Чехия.

Та накратко – не бъди толкова самоуверен и си изпипвай по-фино далаверите. А ако искаш да ти се размине леко и този път, май ще трябва да вкараш и някой в затвора. Прекалено голямо беше осирането.

С пожелание за приятно доизкарване на мандата,

Не-съм-от-онези-гадове.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар