Промяната Продължава

Драги, вие вече се провалихте!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
От кохортата* на ПП, ДБ и БСП само чуваме, че не трябва да има избори (защото били нещо лошо) и трябва те да управляват, защото в противен случай ще настъпи апокалипсис за България, едва ли не

За да предлагат управленска програма, от формацията на Асен Василев и Кирил Петков трябва първо да начертаят какви са приоритетите им, за да преценим дали кореспондират с българските. Тоест – програма те нямат.

Съдебна реформа в частта прокуратура не могат да реализират. Твърде спорно е и дали ще назначи парламентът председател на КПКОНПИ. Говорят ни само за приемането на над 40 законопроекта, които са предимно свързани с парите от Плана за възстановяване. А тези евросредства са отново предназначени за богатите, олигархията и за крадене.

Не чух как ще се справят с енергийната, социалната и икономическата криза в България? Имат ли план за справяне с галопиращата инфлация при срива на еврото? Ще има ли газ България през есента и зимата, осигурено ли е ядрено гориво за АЕЦ „Козлодуй“, предстои ли режим на тока, кой ще ремонтира старите ни руски самолети, пред ново ковид затваряне от есента ли сме, как ще бъде преодоляна нарастващата бедност и т.н.?

От кохортатана ПП, ДБ и БСП само чуваме, че не трябва да има избори (защото били нещо лошо) и трябва те да управляват, защото в противен случай ще настъпи апокалипсис за България, едва ли не.

Драги, вие вече се провалихте!
__________________________________

*Група от хора, обединени от лидер, действащи заедно за свои интереси с нечестни средства

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар