Драгомир Стойнев: БСП иска предсрочни парламентарни избори колкото се може по-скоро

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

БСП иска предсрочни парламентарни избори колкото се може по-скоро, каза пред bTV зам.-председателят на парламентарната група на БСП Драгомир Стойнев.

„Всички знаем, че това правителство няма да си изкара мандата”, подчерта той.

Избори ще има съвсем скоро, хората и бизнесът вече се готвят, изтъкна Стойнев.

„Това, че г-н Борисов не може да изкара един пълен мандат, не е проблем на БСП, а на ГЕРБ”, каза Стойнев по повод думите на премиера, че 3 пъти им дава шанс да управляват.

„Липсваше ни суджукът на ГЕРБ”, каза Стойнев пък по повод на изказването на Борисов БСП да си „хапнат и пийнат” на Бузлуджа – „те обичат”.

Във връзка с пожара в „Царските конюшни” Стойнев предположи, че целта е имотът е да бъде съборен, за да се изгради нова сграда на негово място, и това се прави по престъпен начин.

По повод клипа, на който лидерът на социалистическата партия танцува на ритмите на Горан Брегович, Стойнев коментира, че като народен човек Корнелия Нинова се е забавлявала така, както й идва отвътре.

„Когато сме всички заедно, членовете и симпатизантите, наистина атмосферата е неописуема. Не смятам, че е станало нещо лошо. Просто хората видяха Корнелия Нинова не само като лидер на най-голямата опозиционна партия, а и като един нормален човек, който се забавлява”, отбеляза Стойнев.

Източник: http://epicenter.bg/article/Dragomir-Stoynev–BSP-iska-predsrochni-parlamentarni-izbori-kolkoto-se-mozhe-po-skoro/160265/2/48

Четете още на: http://www.budnaera.com/201802f/180401442.html#ixzz5Miz0csNZ
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар