Другари гербаджии понеже може и да не сте се сетили, затова ви предлагаме да ни сложите и винетка тротоар!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Здравейте другари от Герб, понеже вече сме наясно, че ви трябват пари и то много спешно, не защото искате с тях да направите живота на хората в България по-добър, а за да ги усвоите нали днес е модерно така да се вика на кражбите ви, искаме да ви предложим едно иновативно предложение, което явно досега не ви е дошло на акъла.


Четете внимателно!

“Предлагаме ви да ни наложите и винетка за тротоарите, може например да е около 97 лева и тя на година, може и повече все пак повече хора вървят по тротоарите и ги рушат, важно е да се знае че и вие влагате повече пари за поддръжката им, особено когато трябва да са чисти.
Толкова много пчелички от ромските махали се грижат за това, че се надяваме с част от сумите, които ще плащаме за винетка тротоар и на тях да вдигнете заплатите, все пак нали само те оценят онова, което прави лидера ви за България.
Така че спокойно може да я направите и 200 лева тази винетка, предвид факта, че няма да ни ограничавате правото на свободно придвижване, таксата спокойно може да ви я изпращаме със СМС така както ви плащаме и за синята и зелената зона. Събуждаме се сутрин и преди да излезем СМС че, на обяд още едно и вечер преди да заспим пак.
А ако забравим то може да се разберете с нашият мобилен оператор да ни таксува и без да ни се обяснява, все пак таксата винетка ще е измислена в министерски съвет от вас, защото нали България просперира, затова предполагаме, че и никой няма да има и нищо против винетката тротоар.
Това е машина за пари, само не знаем как вашият лидер още не се е сетил, а за идеята не искаме да ни давате пари или нещо в замяна и без това сме наясно, че както сте я подкарали рано или късно и затова ще се сетите, нали ви трябват пари..
Така че действайте, не се притеснявайте и от факта, че някой щял да протестира, ще покрещят малко в медиите, ще се съберат 500 човека на жълтите павета и после пак ще мине, нали всички сме наясно, че българина протестира, само във Фейсбук, така че действайте не се бавете, че имаме кораби втора употреба да купуваме, подводници и какво ли още не.
Пък и заплатите ви трябва да вдигаме, все пак деца не се гледат без пари с тези депутатски заплати не може – нали така викаше вашият финансов министър Горанов, преди да напусне парламента.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар