Бойко Борисов

Другият идиот – Боко Тиквата с прищипани топки от американците: подкрепяме правителството за изгонването на руските дипломати! Ние сме на страната на Украйна. Нещата са черни и бели!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

И излезе по телевизора в пряк ефир, на брифинг, който предават на живо, баси ташака!, другият Идиот – Боко Тиквата и реве:

 

„Българското правителство има пълната ни подкрепа за изгонването на руските дипломати! Дори и да го прави аматьорски! Ние сме на страната на Украйна! Нещата са черни и бели! Никаква крачка назад не трябва да дава правителството“

Всъщност, Боко Тиквата е с прищипани топки от американците и точно на тях дължи това, че минава метър за чекмеджета, пачки, крадене и прочие. И благодарение на сделката си за пожалване, сега се репчи русофобски.

Така че очаквайте Пасмината на Боко Тиквата да подкрепи и ново идиотско правителство тюрлю гювеч.

Въпреки, че С или Без ПростотоКиро правителство от тая пасмина пп, бсп и дб, и герб, НЕ ТРЯБВА да има! Това е пагубно за държавата. Дали премиер ще е Простотокиро или измисления николанамсикой, или гюровнам си кой, няма никакво значение. Това е пасмина зомбирана, която не трябва да бъде допускана повече до власт!

А Боко Тиквата да си вземе на дувара ПАК ристювци и атанасовци и да тръгнат най-после за Украйна, за да я спасяват. Щото иначе са в ролята на жалки плашипутарници.

Afera.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар